Kæledyr

Operation

På Toftbo Dyreklinik har vi mulighed for at udføre de fleste former for bløddelskirurgi og almindelige kirurgiske indgreb såsom kastration og sterilisation af hund, kat, kanin og gnavere. Alle kirurgiske indgreb udføres i bedøvelse og dyrene overvåges hele tiden under forløbet.

Alle kæledyr opereres ambulant, således at de kan komme hjem samme dag, som operationen er foregået.

Før operationen

For alle planlagte operationer på hund og kat, er det vigtigt at de er fastet ca. 6 timer forinden. De må gerne få vand men ikke foder.

Kaniner og gnavere tåler derimod ikke ret godt at være fastet og skal derfor have adgang til både vand og foder helt op til operationen.

Har du en kanin eller en gnaver, der skal opereres, må du meget gerne tage lidt mad med, som den kan få imens den er indlagt.

Alle dyr undersøges grundigt inden de bedøves og vi passer godt på dem.

Er du i tvivl…

Du er altid velkommen

Når ens kæledyr skal have foretaget en operation, vil det være helt naturligt at mange spørgsmål dukker op. Har du spørgsmål, du endnu ikke har fået svar på, til før, under eller efter en operation, er du altid velkommen til at ringe og spørge. Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og tryg gennem hele forløbet.