Om klinikken

Velkommen til Toftbo Dyreklinik

Klinikkens lokaler er en del af gården ’Toftbo’ som blev bygget i 1879. Gården blev i gamle dage brugt som tyrestation og har senere også været hjemsted for Hårlev Møbellager.

En god oplevelse for dyr og ejer

God tid til hver konsultation

På Toftbo Dyreklinik tager vi os god tid til dig og dit kæledyr. Det er vigtigt at et besøg på klinikken er en god og tryg oplevelse for både dig og dit kæledyr.

Klinikken er en moderne smådyrsklinik med speciale i smådyr (hunde, katte, kaniner og marsvin) i Hårlev. Toftbo Dyreklinik tilbyder en bred vifte af behandlinger og klinikken er fuldt udstyret med venteværelse, konsultationsrum, operationsstue, røntgen, laboratorie og en komplet tandklinik. Der afsættes god tid til hver konsultation, da det er meget vigtigt for os, at både dyr og ejer har en god oplevelse ved dyrlægen.

Du og dit kæledyr er altid

I trygge rammer

Klinikken er indrettet så selv de mindste patienter kan føle sig trygge. Katte, hunde og de mindre kæledyr kommer ikke til at sidde ved siden af hinanden og har derfor ikke øjenkontakt. Vores lokaler er indrettet således, at transportkassen kan stå ved siden af dig og ikke på gulvet i både venteværelse og konsultationsrum. Derudover afsættes også ekstra tid, så dit kæledyr kan vænne sig til omgivelserne.

Hvem er Toftbo Dyreklinik

Helene Beck Gullberg Nielsen

Jeg er uddannet dyrlæge fra den Kongelige Veterinære- og Landbohøjskole med speciale i mindre husdyrs sygdomme og har en bred erfaring og interesse indenfor diagnostik og behandling af både medicinske og kirurgiske sygdomme hos familiedyr. Jeg prioriterer fagligheden højt og deltager løbende i kurser og efteruddannelsesforløb.

Det er vigtigt for mig og personalet at arbejdet med dyrene foregår på en måde, så de udsættes for så lidt stress og ubehag som muligt. Derfor tilbyder vi også dyrlægebesøg i dit eget hjem, i dit kæledyrs trygge rammer.

Uanset om besøget foregår på klinikken eller i hjemmet, får du altid samme professionelle hjælp.

Trolle (dyrlæge) og Anja (veterinærsygeplejerske)

Info på vej…

Også en…

Butik

I butikken finder kvalitetsfoder og sygdomsdiæter. Butikken har også et mindre udvalg af legetøj, plejemidler og godbidder til både hund, kat og gnaver.
Toftbo Dyreklinik forhandler også kosttilskud, samt håndkøbs- og receptpligtige præparater såsom loppe- og flåtbehandling, ormekure mv.

Hos os kan du altid få gode råd og faglig rådgivning om, hvilket foder eller produkter, der passer bedst til dit kæledyr.

Har vi ikke det, du lige står og mangler, kan det som regel bestilles hjem med kort varsel.

Ved køb af større mængder foder vil der ofte være rabatordninger. Ligeledes tilbydes loyalitetskort på visse typer foder – kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne.

Dyrlægen kommer til dig

Mobil Dyrlæge

Mange dyr trives bedst i vante rammer og det er derfor ikke altid hensigtsmæssigt at transportere dit kæledyr hen på klinikken, når det har behov for en dyrlæge.

Derfor tilbyder vi også dyrlægebesøg i eget hjem. Det giver mindre stress, mere ro og større fleksibilitet for dig og dit kæledyr.

Alle almindelige undersøgelser, som kan foretages på klinikken, kan som udgangspunkt også foretage i hjemmet.

Det er dog vigtigt at du selv kan hjælpe til med at holde dit kæledyr ved undersøgelsen eller har ekstra hjælp til det.

Dyr trives bedst i vante rammer

Mindre stress og mere ro

En aflivning er som regel altid en svær situation og kan med fordel håndteres indenfor hjemmets fire vægge, hvor du i ro og mag kan sige farvel til dit kæledyr i trygge og vante omgivelser. Aflivningen er smertefri og dit kæledyr sover stille ind.

En vaccination kan også klares ved et hjemmebesøg, hvis du vurderer, at det er det mest hensynsfulde for dig og dit kæledyr.

Uanset om du vælger at besøge os på klinikken eller et hjemmebesøg, vil du altid blive mødt af den samme dyrlæge, som kender dig og dit kæledyr.

Vi har også mulighed for at medbringe foder, loppekur eller andet fra butikken, så du ikke skal ud og købe det.